Totaalrenovatie

Bij Normari staat de renovatie van uw interieur op 1. Zo kunnen wij u helpen met elke renovatie of interieur inrichting. Onze interieurarchitecten volgen het hele project nauwlettend op en begeleiden u bij elke stap van het renovatieproces.

De renovatie / interieurinrichting gebeurt in uw favoriete stijl waarin onze interieurarchitecten met aandacht en zorgvuldigheid samen kijken naar een totaalconcept.

Werkwijze

Bij Onze werkwijze staat De klant altijd centraal. Met onze persoonlijke aanpak gaan we samen op zoek naar de juiste mater.

Aanpak

Team

Showcase

FAQ

Staat uw vraag er niet tussen? Neem direct contact met ons op.

Normari is gespecialiseerd in Luxueuze totaalrenovatie en interieur design. Een zorgeloze verbouwing of renovatie waarbij elk project met dezelfde zin voor perfectie, passie, authenticiteit wordt ontworpen en uitgevoerd.

  • Slechts één aanspreekpunt
  • Werkzaam in elk gebied
  • Elke dag bereikbaar
  • Persoonlijk advies
  • 100% Maatwerk

Neem contact met ons op via info@normari.com of via het contactformulier op onze website. Vervolgens plannen we een intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Elk project is op maat gemaakt. We werken met de mooiste materialen, een mix van stoffen, mooiste marmers, allerlei houtsoorten om zo tot 1 geheel te komen.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren.